مواد غذایی و دارویی و ترکیبات مورد نیاز در آزمایشگاه های مختلف در برابر نوسانات دمایی حساسیت بسیار بالایی داشته و موجب تغییر در خواص آنها میشود. علاوه براین، علیرغم تلاش برای ثابت نگهداشتن دما در انبارها و اتاق های محل تولید دارو و مواد غذایی، در برخی از نقاط از قبیل درب های ورودی و خروجی و کنار سیستم های سرمایشی و گرمایشی، نوسانات دمایی مشاهده می گردد.
به همین دلیل لازم است این نقاط و میزان نوسانات موجود در آنها شناسایی و در قالب نقشه ارائه گردد. temperature mapping در واقع به تصویر کشیدن نوسانات دمایی در نقاط مختلف محیط های تولید و انبار مواد غذایی و دارویی و آزمایشگاه ها می باشد که تهیه آن مراحل متعددی داشته و از حساسیت بسیار بالایی برخوردار می باشد.
برای تهیه نقشه دمایی انبارها لازم است نمونه برداری دمایی در بازه های زمانی مختلف توسط سنسورها انجام شده و در نهایت به کمک سیستم های مانیتورینگ و دیتالاگرها، نقشه ارائه می گردد. در حالت کلی، دما در نقاط مرکزی محیط انبار ثبات بیشتری داشته و بیشترین نوسانات در ورودی و خروجی و کناره های دیواره ها مشاهده می گردد. بر همین اساس، سازمان بهداشت جهانی WHO دستورالعملی را با شماره No.961.2011 ارائه داده است که چیدمان دیتالاگرها را برای پوشش بهتر و تهیه دقیق تر نقشه ارائه داده است.
های ,دمایی ,نوسانات ,نقشه ,ارائه ,گردد ,نوسانات دمایی ,می گردد ,نقشه ارائه ,داشته و ,سیستم های ,نقشه دمایی انبارها ,حساسیت بسیار بالایی
درباره این سایت