محل تبلیغات شما

انواع دستگاه بسته بندی مواد غذایی

یک دستگاه بسته بندی مواد غذایی باید خصوصیاتی مثل توان تولیدی بالا، رعایت استاندارد و اصول بهداشتی و ابعاد و ظرفیت متناسب با نیاز حجم تولیدی داشته باشد. این دستگاه ها شامل دو دسته صنعتی و خانگی می باشد که تفاوت هایی با هم دارند. در ادامه به انواع دستگاه بسته بندی صنعتی میپردازیم.

انواع دستگاه صنعتی بسته بندی مواد غذایی شامل:

دستگاه های پر کن مایعات و مواد غلیظ

دستگاه بسته بندی پودری

دستگاه کیسه پر کن

دستگاه بسته بندی حجمی

دستگاه بسته بندی توزین دار

به طور کلی جنس ماده ای که باید بسته بندی شود در نوع بسته بندی تاثیر میگذارد.

دستگاه بسته بندی مواد غذایی مناسب برای مواد مختلف

مواد خشک مثل چای، قند، حبوبات، آجیل و خشکبار در بسته های کارتونی یا سلفونی توزیع میشوند زیرا ماندگاری بالایی دارند.

در بسته بندی مواد غذایی مثل گوشت، مرغ، سبزیجات و صیفی جات و … معمولا درون ظروف مخصوص انجام میشود و برای بالا بردن ماندگاری و حفظ کیفیت این مواد غذایی گازت ازت تزریق میشود.

این گونه مواد را باید در جاهای سرد نگهداری کرد. در هنگام بسته بندی این مواد با وکیوم کردن بسته و تزریق گاز ازت کیفیت مواد غذایی بیشتر حفظ میشود زیرا میکروب ها و باکتری های بیماری زا در شرایط عدم وجود اکسیژن رشد نخواهند کرد و وکیوم کردن همه ی اکسیژن موجود در بسته را تخلیه میکند.

تفاوت دستگاه بسته بندی مواد غذایی با سایر دستگاه های بسته بندی

اگر بخواهیم اولین قدم برای فروش بیشتر و جذب مشتری را عنوان کنیم باید به بسته بندی محصولات، چه محصولات غذایی و چه سایر کالا ها اشاره کنیم. تفاوت های زیادی بین دستگاه بسته بندی مواد غذایی و سایر دستگا های بسته بندی وجود دارد که از لحاظ عملکرد و کاربرد و هم از نظر ابعاد و قیمتشان با هم متفاوتند.

دستگاه های بسته بندی با افزایش ماندگاری و حفظ سلامت محصول غذایی برای جابجایی راحت تر هستند و همچنین زیبایی بسته بندی هر ماده ی غذایی بر میزان فروش و جذب مشتری تاثیر گذار است.

اما دستگاه بسته بندی دیگر صرفا محصول را از آسیب های محیطی در امان نگه میدارد زیرا این محصولات فاسد نمی شوند و فقط ممکن است در معرض ضربه و یا نور آفتاب باشند و بسته بندی مناسب از این محصولات حفاظت میکند. سهولت در جابجایی و روی هم قرار گرفتن محصولات مزیت دیگر بسته بندی است.

تفاوت دستگاه بسته بندی مواد غذایی اتوماتیک و نیمه اتوماتیک

دستگاه های بسته بندی را به دو دسته اتوماتیک و نیمه اتوماتیک تقسیم میکنند زیرا عملکرد این دستگاه ها با هم متفاوت است. در ادامه به بررسی این دستگاه ها میپردازیم.

دستگاه های تمام اتوماتیک بدون نیاز به نیروی انسانی تمام مراحل بسته بندی را با دقت و سرعت بالا انجام میدهند. یعنی محصول مورد نظر با وارد شدن به دستگاه به صورت اتوماتیک وزن میشود و وارد بسته بندی میشود و توسط خود دستگاه بسته بندی مواد غذایی اتوماتیک دوخته میشود و برای انتقال به بسته بندی نهایی آماده میشود.

اما دستگاه های نیمه اتوماتیک برای انجام فرایند بسته بندی نیازمند نیروی انسانی است و سرعت این دستگاه نیز نسبت به نوع اتوماتیک کمتر است. برای کار کردن با این دستگاه باید از قبل بسته ها را آماده کرد و برای دوخت بسته بندی ها نیز به دستگاه دیگری نیز نیاز است.

قیمت دستگاه های اتوماتیک و نیمه اتوماتیک نیز با هم متفاوت است؛ بدیهی است که دستگاه های نیمه اتوماتیک قیمت مناسب تری دارند و در ابتدای شروع کسب و کار میتوان با هزینه کمتر این دستگاه ها را تهیه کرد.


تعویض مفصل زانو در تهران

پارگی مینیسک زانو

بهترین ارتوپدی در تهران

بسته ,بندی ,دستگاه ,مواد ,غذایی ,های ,بسته بندی ,مواد غذایی ,دستگاه بسته ,بندی مواد ,دستگاه های ,مواد غذایی اتوماتیک

مشخصات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

saharngh سبک زندگی مینو رایانه نگین کویر شما بگیدچه وبی باشه هارمونی باران سرگرمی دستگاه حضور و غیاب آموزشگاه آشپزی آنتی ویروس eset